Zaal huren Tilburg

Zaal huren Tilburg

Wie sfeervol de nacht door wil komen, kan bij La Cabaña in Tilburg een zaal huren. De feestzaal zit achter het tapasrestaurant La Cabaña en is volledig ingericht voor een gezellige borrel of feest. Door met accessoires en aankleding te werken, kan de zaal tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallende party. Een zaal huren aan de academielaan in Tilburg betekent feest tot in de late uurtjes

– Zaal huren Tilburg
– Zaal inrichten in thema of stijl
– Eigen entree en toiletten
– Eigen muziekkeuze met professionele dj-set
– Lichtshow
– Hapjes naar keuze
– Drank naar keuze

Neem alvast een digitaal kijkje in onze feestzaal in Tilburg. Een borrel aan statafels, met zijn allen rond de barbecue, dansen op de verlichte dansvloer of een combinatie van dit alles: het is mogelijk bij La Cabaña. Wil je onze zaal huren, reserveer dan telefonisch of via de website. Een zaal huren bij La Cabaña doe je om verschillende redenen:

1. Zaal huren voor iedere gelegenheid

Omdat alles mogelijk is bij La Cabaña in Tilburg kun je voor iedere gelegenheid onze zaal huren. Wanneer het nou gaat om een babyborrel, een bruiloft, een afstudeerborrel of een themafeest: de feestzaal kan voor alle momenten geschikt ingericht worden. Omdat groepen regelmatig onze zaal huren, hebben wij goede contacten met evenementenbureaus voor clowns, speelkussens of bijvoorbeeld alle accessoires in ibizastijl. Uiteraard mag je ook zelf met slingers aan de slag.

2. Zaal huren om te dansen op jouw muziek

De professionele muziekcomputer in de feestzaal van La Cabaña biedt alle mogelijkheid om jouw favoriete muziekstijl te draaien. Dit kan met de uitgebreide speellijst die al in de dj-set is opgeslagen of door er je iPod, iPad of laptop in te prikken. Je mag zelf achter de DJ-set plaatsnemen en het is mogelijk een DJ in te huren. Omdat meerdere mensen onze zaal huren, zijn we bekend met diverse DJ’s in en rondom Tilburg en kunnen we je hierin adviseren.

3. Zaal huren met wereldwijde lekkernijen

Je kunt buiten barbecuen voor je feest of uitgebreid tafelen in onze serre, maar je kunt ook hapjes serveren tijdens de party. Immers gaat ook de liefde voor een geslaagd feest door de maag. Tapasrestaurant La Cabaña in Tilburg is gespecialiseerd in kleine lekkernijen en we bieden een wereldwijd assortiment. Met Spaanse tapas als stokpaardje, maar we zijn even bedreven in sushi en borrelgarnituur.

4. Zaal huren in Tilburg

Je wilt een zaal huren in Tilburg zonder de hoofdprijs aan parkeerkosten te betalen en toch centraal gelegen? Onze feestzaal is makkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid. Omdat La Cabaña op loopafstand ligt van de Universiteit Tilburg, de Fontys en Avans biedt het een goede lokatie voor afstudeerborrels en promotiefeesten. De zaal heeft een eigen entree, eigen toiletten, ruime bars en een semi-overdekte tot volledig overdekte buitenruimte.

Zaal huren

Wil je de zaal huren van La Cabaña neem dan contact met ons op. Kijk je liever digitaal alvast binnen dan kan dat ook. Langskomen in Tilburg om je wensen te bespreken mag altijd op afspraak.

*** Team La Cabaña ***