Trouwlocatie Tilburg

Trouwlocatie Tilburg

Wie zoekt naar een trouwlocatie in Tilburg waarbij het buitenlandse gevoel overheerst, neemt een kijkje bij La Cabaña. De grote zaal achterin met een afgesloten grote tuin, bieden de perfecte gelegenheid voor een mooi huwelijksfeest.

– Trouwlocatie Tilburg
– Waan je in het buitenland
– Eigen entree en toiletten
– Eigen muziekkeuze
– Lichtshow
– Hapjes naar keuze
– Drankarrangement

De perfecte trouwlocatie in Tilburg vind je bij La Cabaña. Achter het restaurant bevindt zich een prachtige ruimte met dansvloer, bar, hoogwaardige dj-set, lichtshow en buitenlandse elementen ter aankleding. De aangrenzende tuin is semi-overdekt tot volledig overdekt voor wie dat wilt en is voorzien van een tweede bar, hoge statafels, een lange dinertafel en een barbecue.

Trouwlocatie in stijl

Geef je trouwlocatie een luxe uitstraling door de ruimte aan te kleden met stijlelementen die passen bij het thema. De trouwlocatie bij La Cabaña is bijvoorbeeld met minimale versiering omgetoverd tot Ibizastijl, bohémien of Viva Las Vegas.

Mooie trouwlocatie in Tilburg: complete aankleding

Ook zonder extra aankleding is de zaal achter het tapasrestaurant La Cabaña een bijzondere trouwlocatie waar jullie al je wensen voor deze droomdag waarmaken. Ouderen kunnen zitten, terwijl jongeren losgaan op de dansvloer. En met de persoonlijk in te stellen lichtshow en professionele dj-set, maak je binnen een handomdraai een 90’s-party van je trouwlocatie.

Unieke trouwlocatie in Tilburg: al je wensen zijn mogelijk

De veelzijdigheid in service maakt van La Cabaña een unieke trouwlocatie. Sushi, tapas of een barbecue, in de zaal achter het tapasrestaurant La Cabaña is alles mogelijk. Door je wensen tijdig met ons door te nemen, zorgen wij ervoor dat ieder detail tot in de puntjes is verzorgd.

Top trouwlocatie in Tilburg: gratis parkeren en makkelijk bereikbaar

Wanneer je de dag van je dromen viert bij La Cabaña, heb je niet alleen een feestelijke trouwlocatie met de lekkerste hapjes: het is ook zeer goed bereikbaar voor alle gasten. De gelegenheid biedt gratis parkeerruimte en is centraal gelegen.

Uw trouwlocatie voorbereiden?

Neem alvast een kijkje in onze ruime trouwgelegenheid achter het restaurant in Tilburg. Vraag meer informatie aan bij La Cabaña over de eindeloze mogelijkheden van onze trouwlocatie door te bellen of te mailen met onze medewerkers in Tilburg.

*** Team La Cabaña ***