Themafeest Tilburg

Themafeest Tilburg

Een themafeest in Tilburg organiseren? Bij La Cabaña ben je aan het goede adres. In onze sfeervolle en ruime feestzaal achterin het restaurant begeef je je al in buitenlandse sferen, maar wil je er een eigen tintje aan geven dan kan dit altijd.

– Themafeest Tilburg
– Zaal inrichten in thema of stijl
– Eigen entree en toiletten
– Eigen muziekkeuze met professionele dj-set
– Lichtshow
– Hapjes naar keuze
– Drank naar keuze

Kijk even binnen want een themafeest in Tilburg organiseer je bij La Cabaña. Onze feestzaal heeft een eigen ingang, eigen toiletten, een semi-overdekte tot volledig overdekte buitenruimte, een ruime bar, professionele DJ-set, een dansvloer met lichtshow, statafels, zitgelegenheid, kortom alle faciliteiten voor een geslaagd themafeest.

Themafeest in vakantiestijl

Waan je ook in Tilburg op vakantie met een themafeest bij La Cabaña. De feestzaal doet al zomers aan door de Spaanse aankleding, maar met wat accessoires heb je er zo een andere vakantiebestemming van gemaakt. Er worden verschillende themafeesten bij La Cabaña georganiseerd en we zijn dan ook bekend met diverse evenementenbureaus waarin we je kunnen adviseren. Zelf de zaal aankleden behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Zin in hapjes die bij het thema passen? La Cabaña is gespecialiseerd in lekkernijen vanuit de hele wereld.

Themafeest: 90’s of 70’s party

Een themafeest kan natuurlijk ook aan muziek gerelateerd zijn. Bij La Cabaña in Tilburg hebben we in de feestzaal een professionele muziekcomputer staan waar volledige speellijsten in opgeslagen zijn. Erg handig voor een 90’s of 70’s themafeest, maar wil je het meer uitgebreid dan kun je door de iPad, iPod of laptop in te prikken ook eigen muziek draaien. We kunnen je adviseren met diverse DJ’s uit Tilburg en omstreken voor verschillende themafeesten of je gaat zelf achter de knoppen staan. Aan jou de keuze.

Themafeest organiseren

Organiseer je themafeest in Tilburg. Neem alvast een kijkje in onze feestzaal met onze digitale tour. Bel of mail met een van onze medewerkers om de feestzaal te reserveren.

*** Team La Cabaña ***