Rubia Gallega

La Cabaña Tilburg haalt DE ontdekking uit Spanje in huis: Rubia Gallega

Vanaf het voorjaar 2017 introduceert La Cabaña een verrassend nieuwe smaakbeleving, Rubia Gallega, het galicisch rundvlees met een zeer mooie en verfijnde smaak.

Het vlees van de Rubia Gallega-runderen kenmerkt zich door de mooie en subtiele vetdooradering. Door de traditioneel kruidige en ietwat zilte smaak, staan de Rubia Gallega-producten bij veel sterrenkoks in Spanje op de kaart en nu ook bij La Cabaña Tilburg!

Je proeft het goede leven.

De runderen hebben een robuust gestel, zijn opgewassen tegen het Atlantische klimaat en leveren daardoor zeer kwalitatief vlees. Het is in Galicië normaal om een rund na twee tot zeven jaar te slachten, wat relatief laat is in vergelijking met andere ras runderen. De runderen hebben dus alle tijd gehad om te genieten van al het moois wat Galicië te bieden heeft en dat proef je.

Aan tafel.

La Cabaña serveert het Rubia Gallega vlees op een hete zoutsteen. De zoutsteen heeft een uur in de hete oven gelegen om op te warmen. Middels de zoutsteen is het mogelijk om het vlees ́aan tafel ́ naar smaak te laten garen. Heerlijk vers gesneden frietjes en verse groenten naar keuze, zorgen voor een pure smaakbeleving.

Wij bij La Cabaña zijn er trots op u de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met dit authentieke vlees.

Reserveren is mogelijk via de website of telefonisch via 013- 467 3384.
In verband met de voorbereidingen van het vlees, graag uiterlijk voor 12 uur op de dag zelf reserveren.

 

  

*** Team La Cabaña ***