Onze zaak


Sinds 2007 zijn wij, Frodo en Maartje, de trotse eigenaren van Bodegón La Cabaña.

In onze menukaart staan heel veel verschillende tapas. Daarnaast hebben we Rubia Gallega, Galicisch rundvlees van de grill. Momenteel is dit mooie en heerlijke vlees helaas niet te bestellen.

We zijn geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00. We werken niet met tijdsblokken; u kunt zo lang blijven zitten als u zelf wilt. Zin om een keer een privé restaurant tot uw beschikking te hebben? Op maandag t/m woensdag openen wij graag onze deuren voor een groep.

Onze zaak is veelzijdig. Er is namelijk een gezellig restaurantgedeelte, met aan de rechterkant een zijkamer. Achter het restaurant bevindt zich het terras. Het 1e gedeelte is geheel overdekt en er hangen gaslampen, de overkapping kan bij mooi weer ook helemaal open. Het 2e gedeelte is gedeeltelijk overkapt.

 

Halverwege het terras aan de rechter kant bevindt zich onze gezellige borrel/diner ruimte El Corazon/Serre. Deze ruimte is geschikt voor een borrel of een diner met een grotere groep (vanaf 12 personen ongeveer).

In de ruimte staan hoge tafels met barkrukken. Ook is er een bar, waar jullie zelf de drank mogen inschenken of er staat een barmedewerker van ons achter.

Aan het einde van ons terras bevindt zich El Baile/Feestzaal. Deze ruimte is geschikt voor een nog groter feest.

Aangrenzend aan de feestzaal is een tuin. Ook deze tuin heeft een overkapping die gedeeltelijk of helemaal open kan.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze ruimtes en heerlijke tapas?

Contact opnemen

*** Team La Cabaña ***