Feestzaal huren

Feestzaal huren

Wie in stijl en ruimte uit zijn dak wil gaan, kan bij La Cabaña in Tilburg een feestzaal huren. De feestzaal zit achter het tapasrestaurant La Cabaña en is sfeervol ingericht, maar kan tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallend feest. Een feestzaal huren aan de academielaan in Tilburg betekent: voetjes van de vloer.

– Feestzaal huren Tilburg
– Feesten in stijl
– Eigen entree en toiletten
– Eigen muziekkeuze met professionele dj-set
– Lichtshow
– Hapjes naar keuze
– Drank naar keuze

Neem alvast een digitaal kijkje, dan zie je dat alles mogelijk is bij La Cabaña: een borrel aan statafels, met zijn allen rond de barbecue, dansen op de verlichte dansvloer of een combinatie van dit alles. Je hoeft alleen maar telefonisch of via de website contact op te nemen. Een feestzaal huren bij La Cabaña brengt de volgende voordelen:

1. Feestzaal huren met eigen muziekkeuze

De professionele muziekcomputer in de feestzaal van La Cabaña in Tilburg biedt alle mogelijkheid iedere muziekstijl te draaien. Er zijn speellijsten in opgeslagen, maar door je iPod, iPad of laptop in te prikken breid je dit uit met je eigen muzieksmaak. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een DJ neer te zetten. Omdat meerdere mensen onze feestzaal huren, hebben we connecties met diverse DJ’s en kunnen we je hierin adviseren.

2. Feestzaal huren met wereldwijde lekkernijen

Een goed feest vraagt naast voldoende drank ook om lekkere hapjes. Als tapasrestaurant is La Cabaña gespecialiseerd in kleine lekkernijen en we bieden een wereldwijd assortiment. Van sushi en Spaans tot Indisch en borrelgarnituur, jij mag het zeggen.

3. Feestzaal huren voor een themafeest

De feestzaal in Tilburg is al zeer sfeervol en compleet ingericht, maar plan je een themafeest dan is het vaak leuk de ruimte extra aan te kleden. Omdat verschillende mensen onze feestzaal huren voor diverse themafeesten hebben we goede contacten met evenementenbureaus die kunnen helpen bij de aankleding. Wij adviseren hier graag in, maar je mag natuurlijk ook zelf met ballonnen aan de slag.

4. Feestzaal huren met vele extra’s

Een feestzaal huren doe je voor een gezellige groep. Onze feestzaal is ruim genoeg voor grote groepen, maar sfeervol genoeg voor een intiemer gezelschap. De feestzaal van La Cabana in Tilburg biedt makkelijke bereikbaarheid, eigen entree, eigen toiletten, ruime bars en een semi-overdekte tot volledig overdekte buitenruimte.

Centrale ligging

La Cabaña ligt op loopafstand van de Universiteit Tilburg, de Fontys en Avans en biedt zo de perfecte lokatie voor een afstudeerborrel of promotiefeest. Kom je toch met de auto, dan kun je bij ons gratis parkeren.

Feestzaal huren in Tilburg

Wil je de feestzaal huren van La Cabaña neem dan contact met ons op. Kijk je liever digitaal alvast binnen in onze vestiging in Tilburg dan kan dat ook. Langskomen om je wensen te bespreken mag altijd op afspraak.

*** Team La Cabaña ***