Feestlocatie Tilburg

Feestlocatie Tilburg

Een echt feest geef je bij feestlocatie La Cabaña in Tilburg. In de prachtige zaal achter het tapasrestaurant zijn de mogelijkheden eindeloos. Van themafeesten tot afstudeerborrels: doordat de feestlocatie multifunctioneel ingezet kan worden, wordt ieder feest hier een spectaculaire party met buitenlandse allure.

– Feestlocatie Tilburg
– Feesten als op vakantie
– Eigen entree en toiletten
– Eigen muziekkeuze
– Lichtshow
– Hapjes naar keuze
– Drankarrangement

De feestlocatie van La Cabana in Tilburg is van alle gemakken voorzien: je beschikt over een eigen entree, toiletten, een lange bar met goed personeel, een professionele dj-set, uitgebreide lichtshow, mogelijkheid de tuin erbij te betrekken waar zich ook een extra bar bevindt, keuze uit alle mogelijke hapjes, een dansvloer, gratis parkeergelegenheid en nog veel meer. Een feest bij La Cabaña is dus zo van start.

Feestlocatie naar wens

De feestlocatie van La Cabaña in de grote zaal achter het tapasrestaurant biedt voor ieder wat wils. Er zijn statafels voor de borrelaars, zitgedeelten voor liefhebbers en een verlichte dansvloer voor ieder feestbeest in hart en nieren.

Unieke feestlocatie: maak het spectaculair

De feestlocatie in Tilburg is in opzet al zeer uitgebreid, maar mocht je een onvergetelijk thema aan je feest willen meegeven dan biedt La Cabaña alle voorzieningen. We hebben goede contacten met professionele dj’s en evenementenbureaus in Tilburg en omstreken en zij kunnen optimaal adviseren over de aankleding en de uitgebreide mogelijkheden van onze multifunctionele zaal.

Top feestlocatie: gratis parkeren en overdekte tuin

De feestlocatie van La Cabaña bevindt zich op een zeer centrale plek in Tilburg waar alle gasten gratis kunnen parkeren. Het ligt op loopafstand van de Universiteit Tilburg, de Fontys en Avans.

Naast de grote zaal kun je ook ook de semi-overdekte tot volledig overdekte tuin afhuren. Hier staan meerdere statafels, een tweede bar en is er de mogelijkheid om te dineren of te barbecuen.

Zaal huren

Wil je de feestlocatie van La Cabaña in Tilburg huren neem dan contact met ons op. Kijk je liever digitaal alvast binnen dan kan dat ook. Langskomen om je wensen te bespreken mag ieder moment op afspraak.

*** Team La Cabaña ***