Percussie

Percussie

DanzaDanza is een nieuwe, jonge organisatie, waarbinnen vele verschillende activiteiten plaatsvinden op het gebied van –met name- percussiemuziek. Oprichter en initiatiefnemer Michiel Westerhuis is professioneel drummer/percussionist en sinds jaren op hoog niveau bezig met veelal Braziliaanse muziek. Tijdens (en in het kader van) zijn studie aan het Brabants Conservatorium, vertrok hij in 1995 voor het eerst naar Brazilië, om (in ruim 7 maanden) van dichtbij kennis te maken met en zich te verdiepen in de vele kanten van het aldaar aanwezige rijke muziekleven. Lange tijd verbleef hij in Salvador, waar hij veel ervaring opdeed met het spelen in bands als Kizumba en Ilubata, maar vooral met de bekende bloco´s Timbalada en Olodum, welke hij met laatstgenoemde meespeelde in de videoclip van Michael Jackson´s “they don´t really care about us”.
Terug in Nederland richtte Westerhuis het zeer succesvolle Medicamento op, dat in de loop der jaren uitgroeide tot één van ´s Neerlands grootste acts op het gebied van percussie. Daarnaast werd in 1996 ook een lespraktijk in het leven geroepen, geïnspireerd op wat hij met eigen ogen in Brazilië had gezien.
In twee delen van 30 minuten speelt u naar hartelust percussie op Braziliaanse instrumenten. Een ideale workshop voor de “teambuilding”, of voor vriendengroep. De workshop is toegankelijk voor iedereen. Vooropleiding of muzikale achtergrond is niet vereist.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de invulling van de workshop:
Optie A: Workshop trommelen min.10-15 deelnemers
Optie B: Workshop trommelen voor iedereen tot 100 personen
Optie C: Workshop trommelen in combinatie met samba dansworkshop
Optie D: Workshop trommelen met daarna een presentatie door professionals

Prijzen:
Tot 19 deelnemers: € 400.00
20 – 29 deelnemers: € 475.00
30 – 35 deelnemers: € 550.00

Workshop Reserveren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


    *** Team La Cabaña ***