La Cabaña

Workshops

Cocktail workshop

Tijdens deze 3 uur durende workshop komt u alles te weten over cocktails. Waar komt het gebruik vandaan, wat kan ik wel en wat kan ik niet mixen?

Lees meer...

Flamenco

Flamenco is de bekendste muziek- en dans soort van Spanje.
Tijdens de workshop leer je het ritmisch klappen (palmas) én dansen van de ‘Sevillianas’, een vrolijke Zuid-Spaanse feestdans.

Lees meer...

Mozaïek workshop

Eén van de beroemdste architecten, Antoni Gaudi, bracht de mozaïekkunst in de belangstelling. Gebouwen, banken, beelden in parken en zelfs daken in Barcelona bedekte hij met veelkleurige tegels.

Lees meer...

Percussie

DanzaDanza is een nieuwe, jonge organisatie, waarbinnen vele verschillende activiteiten plaatsvinden op het gebied van –met name- percussiemuziek.

Lees meer...

Pimp je slipper en meer

De lente doet zijn intreden. Stylistes en modeontwerpers showen ons, via de etalages, hun nieuwste creaties. Door deze trends met eigen ideeën te combineren ontstaat er iets unieks.

Lees meer...

Salsa

Eén van de belangrijkste en populairste stromen binnen de Caribische dans op dit moment is de Salsa.

Lees meer...

Schilder workshop

Binnen deze schilderachtige sfeer kunt u uw creativiteit overbrengen op het witte canvas.
Om uw vermeende artistieke kwaliteiten op een hoger plan te brengen, wordt u onder professionele begeleiding een flinke streek op weg geholpen.

Lees meer...

Servies beschilderen

Ze zijn er in alle soorten en maten en we gebruiken ze elke dag. Daarom mag servies van ons best een persoonlijk tintje krijgen.

Lees meer...

Sieraden

Bij elk persoon hoort een identiteit en een style. Modeaccessoires zijn tegenwoordig ook erg belangrijk in het modebeeld en met een workshop sieraden maken kun je deze uitbreiden met een eigen gemaakt sieraad!

Lees meer...

Spaanse Wijnproeverij

Wat biedt er de grootste variatie aan geuren en smaaknuances als men het heeft over dranken? Natuurlijk: Wijn! Honderden aroma’s die een harmonisch geheel vormen.

Lees meer...

Steengoed

Op pleinen en in straten wordt onze geschiedenis verteld, uitgehakt uit de meest uiteenlopende stukken steen. Elk gebouw en standbeeld verteld zijn eigen verhaal.

Lees meer...

Vogelhuisjes bouwen

Wilt u in het voorjaar de vogels weer begroeten in uw tuin? Bouw dan uw eigen vogelhuisje. Zoals daar vogels in alle kleuren en maten zijn, is ook de variatie in vogelhuisjes erg groot. Klein, groot, gekleurd, modern, traditioneel….

Lees meer...

Zeepkettingen

Amandel, lavendel, rozen….het zijn een aantal geuren uit ons zepenpalet. Licht, verfrissend, een zware musk, de variatie is groot.

Lees meer...

17_LaCabanaHR08

*** Team La Cabaña ***