Bedrijfsfeest Tilburg

Bedrijfsfeest Tilburg

Een bedrijfsfeest organiseer je bij La Cabaña in Tilburg. Achter het tapasrestaurant zit namelijk een feestzaal die voor ieder bedrijf geschikt is en ongekende mogelijkheden biedt. De locatie is tot in de puntjes aangekleed, maar wil je het bedrijfsfeest uitgebreid georganiseerd hebben, dan kennen wij de juiste partners.

– Bedrijfsfeest Tilburg
– Zaal inrichten in thema of stijl
– Eigen entree en toiletten
– Eigen muziekkeuze met professionele dj-set
– Lichtshow
– Hapjes naar keuze
– Drankarrangement

Een bedrijfsfeest in Tilburg organiseer je bij La Cabaña, kijk maar even binnen. Onze feestzaal is sfeervol genoeg voor een kleine groep mensen en ruim genoeg voor al het personeel van een groter bedrijf. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos met een semi-overdekte tot volledig overdekte buitenruimte, een ruime bar binnen en een extra bar buiten, een professionele DJ-set, een dansvloer met lichtshow, statafels en zitgelegenheid, kortom alle faciliteiten voor een geslaagd bedrijfsfeest.

 

Bedrijfsfeest met thema

Met je collega’s in Tilburg en toch dat vakantiegevoel: het kan met een bedrijfsfeest bij La Cabaña. De feestzaal doet al zomers aan door de Spaanse aankleding, maar met wat accessoires heb je er zo een andere vakantiebestemming van gemaakt. Besteed je de organisatie van het bedrijfsfeest graag uit dan helpt La Cabaña in Tilburg je verder, maar je mag ook zelf de slingers ophangen.

 

Bedrijfsfeest met hapjes

Wil je voorafgaand aan de bedrijfsborrel eten dan kan dat vanzelfsprekend ook bij La Cabaña en met een selecte groep (tot 40 personen) kun je terecht in onze serre. Barbecuen in de tuin of wereldse hapjes tijdens het feest: alles is mogelijk in onze feestzaal in Tilburg.

 

Bedrijfsfeest met extra’s

La Cabaña in Tilburg is makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid. De feestzaal voor jullie bedrijfsfeest heeft een eigen entree en de ruimte is voorzien van eigen toiletten. We hebben een professionele muziekcomputer en een lichtshow.

Bedrijfsfeest organiseren

Wil je meer weten over de feestlocatie van La Cabaña in Tilburg bel of mail ons dan gerust. Je kunt ook alvast virtueel een kijkje nemen.

*** Team La Cabaña ***